Καλάθι Αγορών (0 προϊόν)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βρίσκεστε στο:

Αναζητώντας την Πληροφορία

  • Αναζητώντας την Πληροφορία
  • Αναζητώντας την Πληροφορία
  • Αναζητώντας την Πληροφορία

Αναζητώντας την Πληροφορία

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Σελίδες 632
ISBN13 978-618-5242-17-6
Τόπος Έκδοσης Θεσσαλονίκη
Έτος Έκδοσης 2017
Διαστάσεις 17x24cm
Εξώφυλλο Μαλακό
Εσωτερικό βιβλίου Ασπρόμαυρο
Συνοδευτικό Υλικό ΟΧΙ
Κωδικός στον Εύδοξο 77119217
40,00 €
 

Το Βιβλίο “Αναζητώντας την Πληροφορία” παρέχει μια επισκόπηση ερευνών για τις ανάγκες πληροφόρησης, την αναζήτηση και την χρήση της πληροφορίας σε διεθνές επίπεδο. Προορίζεται για ερευνητές όλων των επιπέδων, που αναζητούν μια σύνοψη των βασικών ζητημάτων ή των μεθόδων που χρησιμοποιούνται στην έρευνα για την πληροφοριακή συμπεριφορά. Η διεπιστημονική προσέγγιση του Βιβλίου περιλαμβάνει βιβλιογραφία από τον χώρο της επιστήμης της πληροφόρησης, την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τη διοίκηση, των επιχειρήσεων, της ιατρικής, της νοσηλευτικής και της δημόσιας υγείας. Οι έρευνες που εμπεριέχονται στο Βιβλίο περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό ποσοτικών, ποιοτικών και θεωρητικών προσεγγίσεων, οι οποίες αφορούν σε μεγάλο εύρος ερευνητικών αιτουμένων.

Αυτή η τέταρτη έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει έναν ακόμα συν-συγγραφέα και έχει υποστεί μία σημαντική αναδιοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, το κεφάλαιο για τις μεθόδους επεκτάθηκε έτσι ώστε να συμπεριλάβει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ποιοτικές προσεγγίσεις έρευνας.Νέες έννοιες και παραδείγματα έχουν προστεθεί
σε όλα τα κεφάλαια, μαζί με κείμενα για περαιτέρω ανάγνωση. Σχεδόν 100 παλαιότερες βιβλιογραφικές αναφορές έχουν αφαιρεθεί, ενώ έχουν προστεθεί περισσότερες από 200 νέες. Εμπεριέχονται περίπου 1500 βιβλιογραφικές αναφορές σε σχετικά έργα. Οι τελευταίες προσθήκες δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2015.

.
Περιεχόμενα contents_ANAZHTONTAS_THN_PLHROFORIA.pdf
Ενδεικτικό Κεφάλαιο chapter_ANAZHTONTAS_THN_PLHROFORIA.pdf
Εγγραφείτε στο site μας και κατεβάστε εντελώς Δωρεάν επιπλέον αρχεία για το συγκεκριμένο βιβλίο

Κριτικές Αναγνωστών

Δεν υπάρχουν κριτικές.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε