Καλάθι Αγορών (0 προϊόν)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βρίσκεστε στο:

Αδαμόπουλος Βασίλειος

Αδαμόπουλος Βασίλειος

Ο Αδαμόπουλος Βασίλειος ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές του στο τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 2000. Έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης του Α.Π.Θ. με αντικείμενο τη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας. Εκπόνησε στον τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. τη διδακτορική του διατριβή με θέμα την αξιολόγηση της γλωσσικής επίδοσης.

Από το 2004 είναι εκπαιδευτικός στη δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει κατά το χρονικό διάστημα 2004- 2019 σε πολλά επιμορφωτικά προγράμματα, όπως και στη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η επιστημονική και συγγραφική του δραστηριότητα επικεντρώνεται σε θέματα εφαρμοσμένης γλωσσολογίας και κυρίως διδακτικής και αξιολόγησης της γλώσσας.

Τα βιβλία του συγγραφέα

ανά σελίδα
 1. Η Βαθμολόγηση ενός κειμένου στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

  Η Βαθμολόγηση ενός κειμένου στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

  Αδαμόπουλος Βασίλειος

  Κανονική Τιμή: 25,00 €

  Special Price 22,50 €

  ΠρόλογοςΕισαγωγή Κεφάλαιο 1: KOMBIKA ΠΕΔΙΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΡΧΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ1.1 Η βαθμολόγηση ενός κειμένου1.2 Η εγκυρότητα και η αξιοπιστία ...

ανά σελίδα
[profiler]
Memory usage: real: 39845888, emalloc: 38753928
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem