Karl R. Matthews

Karl R. Matthews

Ο Karl R. Matthews είναι καθηγητής Μικροβιακής Ασφάλειας Τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Rutgers. Έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι το 1988. Ο Δρ. Matthews έχει κερδίσει διεθνή φήμη για το έργο του σχετικά με την αλληλεπίδραση των τροφοπαθογόνων με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Αυτό περιλαμβάνει την μελέτη και περιγραφή της διαδικασίας ενδοκυττάρωσης των βακτηρίων σε φυτικά κύτταρά, κατά τη διάρκεια ανάπτυξής τους σε φυλλώδη λαχανικά. Επιπλέον απέδειξε ότι η διαδικασία ενδοκυττάρωσης ή ενσωμάτωσης είναι ένα παθητικό γεγονός, απεικονίζοντας την ενσωμάτωση φθοριζόντων κυττάρων σε σφαιρίδια πολυστυρενίου. Ο Δρ Matthews έχει επίσης δραστηριοποιηθεί στην έρευνα σχετικά με την αντιμικροβιακή αντοχή των τροφογενών βακτηρίων και την ανάπτυξη νέων αντιμικροβιακών παραγόντων.

Translation missing: el.general.search.loading