Καλάθι Αγορών (0 προϊόν)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βρίσκεστε στο:

Μουστάκης Βασίλειος

Μουστάκης Βασίλειος

Ο Μουστάκης Βασίλειος είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Διοικητικών Συστημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, και Συνεργαζόμενος Ερευνητής με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Έρευνας – Τεχνολογίας.

Ειδικεύεται στην ανίχνευση γνώσεων από μεγάλες βάσεις δεδομένων, στη Διοίκηση της Τεχνολογικής Καινοτομίας και την Επιχειρηματικότητα, και στην Βιοπληροφορική. Έχει συμβάλλει στην πραγματοποίηση πολλών διεθνών έργων και προγραμμάτων έρευνας και υψηλής τεχνολογίας. Το δημοσιευμένο έργο του περιλαμβάνει περισσότερα από 100 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων, κεφάλαια σε βιβλία, κ.λπ.

Επίσης, έχει διατελέσει μέλος Εθνικών και Κοινοτικών Επιτροπών σε θέματα Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ. Μεταξύ 1980-1984 συνέβαλλε στο ερευνητικό πρόγραμμα για την διαστημική εξέδρα της NASA.

Τα βιβλία του συγγραφέα

ανά σελίδα
 1. Εξώφυλλο

  Διοικητική Τεχνολογία

  Μουστάκης Βασίλειος

  Κανονική Τιμή: 25,00 €

  Special Price 20,00 €

  ΠρόλογοςΕισαγωγή1. Το διοικητικό έργο2. Προϋποθέσεις επιτυχίας3. Οργάνωση4. Μορφές Οργάνωσης5. Διεύθυνση6. Προγραμματισμός7. Έλεγχος8. Κάτι δεν πάει καλά9. Πώς να το λύ...

ανά σελίδα