Καλάθι Αγορών (0 προϊόν)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βρίσκεστε στο:

Μπατρίνου Ανθιμία

Μπατρίνου Ανθιμία

Η Μπατρίνου Ανθιμία είναι Βιολόγος (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) με μεταπτυχιακά διπλώματα (Master of Science) στην Βιοτεχνολογία (Imperial College, Λονδίνο) και στο Management (Imperial College, Λονδίνο) και διδακτορικό από την Ιατρική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ). Λέκτορας (από Ιαν. 2019) στο γνωστικό αντικείμενο Βιοτεχνολογία Τροφίμων. Από το 1996 ως το 2018 ήταν Επιστημονικός και Εργαστηριακός συνεργάτης των Τμημάτων , Τεχνολογίας Τροφίμων, Ιατρικών Εργαστηρίων και Οινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά, όπου έχει διδάξει 8 αυτοδύναμα θεωρητικά μαθήματα, 10 εργαστηριακά μαθήματα και σε 4 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Είναι συγγραφέας 17 δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά με κριτές, έχει 52 ανακοινώσεις σε συνέδρια (15 διεθνή και 37 εθνικά), έχει συγγράψει 3 επιστημονικές μονογραφίες, 6 κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους και έχει συμμετάσχει σε 7 ερευνητικά προγράμματα. Έχει επιβλέψει μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και πάνω από 50 προπτυχιακές διπλωματικές εργασίες. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι: ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων, βιοτεχνολογία και μικροβιολογία τροφίμων. Είναι μέλος του ερευνητικού εργαστηρίου «Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων και Ποτών» του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Μέλος της Ελληνικής εταιρίας Βιοτεχνολογίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.

Τα βιβλία του συγγραφέα

ανά σελίδα
  1. Εξώφυλλο

    Βιομηχανική Μικροβιολογία

    Σπηλιώτης Βασίλειος Μπατρίνου Ανθιμία

    Κανονική Τιμή: 25,00 €

    Special Price 20,00 €

    ΕΝΟΤΗΤΑ Ι Μικροβιακή ΑνάπτυξηΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Ρόλος και προετοιμασία μικροβιακών καλλιεργειών1.1 Εισαγωγή1.2 Τρόποι απομόνωσης και επιλογής στελεχών ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Μικροβια...

ανά σελίδα