Καλάθι Αγορών (0 προϊόν)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βρίσκεστε στο:

Πογαρίδης Δημήτριος

Πογαρίδης Δημήτριος

Ο Δημήτρης Πογαρίδης είναι διδάκτορας ηλεκτρονικός και ηλεκτρολόγος μηχανικός (B.Sc, M.Sc, Ph.D), του Πανεπιστημίου του Salford της Αγγλίας και ομότιμος καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ με γνωστικό αντικείμενο τα Ψηφιακά και Μικροϋπολογιστικά συστήματα.

Συνέγραψε και δημοσίευσε επιστημονικά βιβλία και πλήθος σημειώσεων και βοηθημάτων, που πραγματεύονται θέματα σχετικά με το επιστημονικό του πεδίο, καθώς και πλήθος επιστημονικών και κοινωνικών άρθρων.

Ασχολήθηκε συστηματικά και επισταμένα με το αντικείμενο των ενσωματωμένων συστημάτων στο πλαίσιο του οποίου δημιούργησε πλήθος καινοτόμων κατασκευών, πολλές από τις οποίες βραβεύτηκαν.

Για την επιστημονική του παρουσία τιμήθηκε από το ΥΠΕΠΘ με το «Βραβείο Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής Αριστείας» και του απονεμήθηκε τιμητική διάκριση από τη Νομαρχία Καβάλας.

Για τη συνολική του προσφορά στην κοινωνική και επιστημονική ζωή του τόπου του απενεμήθη, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πτολεμαΐδας (ιδιαίτερης πατρίδας του), το αργυρό μετάλλιο της πόλης και αναμνηστικός πάπυρος.

Τα βιβλία του συγγραφέα

ανά σελίδα
 1. Εξώφυλλο

  Ενσωματωμένα Συστήματα (1η έκδοση)

  Πογαρίδης Δημήτριος

  Κανονική Τιμή: 55,00 €

  Special Price 44,00 €

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ 1.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ1.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ1.3 ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΝΗΜΗΣ1.4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ1.5 ΕΙΣΑ...
 2. Οργάνωση και Σχεδίαση Υπολογιστών

  Οργάνωση και Σχεδίαση Υπολογιστών

  Πογαρίδης Δημήτριος

  Κανονική Τιμή: 50,00 €

  Special Price 45,00 €

  ΠΡΟΛΟΓΟΣΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ1.1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ   1.1.1 Αναλογικά σήματα    1.1.2 Οι αντιστάσεις    1.1.3 Οι πυκνωτές    1.1.4 Τα πηνία  ...
 3. Ψηφιακή Σχεδίαση με τις Γλώσσες VHDL και Verilog

  Ψηφιακή Σχεδίαση με τις Γλώσσες VHDL και Verilog

  Πογαρίδης Δημήτριος

  Κανονική Τιμή: 70,00 €

  Special Price 63,00 €

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ    Ι: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜΩΝΚΕΦΑΛΑΙΟ   ΙΙ: ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΑΛΓΕΒΡΑ BOOLEΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ: ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚΕΦΑΛΑΙΟ  ΙV: ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑΚΕΦΑΛΑΙΟ   V:...

ανά σελίδα