Οι Εκδόσεις Δίσιγμα χορηγοί στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Νοεμβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά και τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ.

Το συνέδριο διακρίνεται από τον υψηλό επιστημονικό του χαρακτήρα, καθώς είναι προσκεκλημένοι ως εισηγητές διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες επιστήμονες από τους πλέον ειδικούς στα αντικείμενά τους.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επιμέρους επιστημών του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής και θα παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε τομείς όπως προπονητική, αθλητιατρική, βιοχημεία της άσκησης, βιοκινητική, αθλητική ψυχολογία, ιστορία της φυσικής αγωγής, αθλητική επιχειρηματικότητα, εργοφυσιολογία, ειδική αγωγή, κινητική συμπεριφορά, άσκηση σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αθλητική τραυματιολογία, αθλητική διατροφή, διδακτική και μεθοδολογία της φυσικής αγωγής.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.