Καλάθι Αγορών (0 προϊόν)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Βρίσκεστε στο:

Υγιεινή Βιομηχανιών Τροφίμων και Φαρμάκων

  • Υγιεινή Βιομηχανιών Τροφίμων και Φαρμάκων
  • Υγιεινή Βιομηχανιών Τροφίμων και Φαρμάκων
  • Υγιεινή Βιομηχανιών Τροφίμων και Φαρμάκων

Υγιεινή Βιομηχανιών Τροφίμων και Φαρμάκων

Μπεζιρτζόγλου Ευγενία,

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Σελίδες 240
ISBN13 978-960-9935-01-2
Τόπος Έκδοσης Θεσσαλονίκη
Έτος Έκδοσης 2010
Διαστάσεις 17x24cm
Εξώφυλλο Μαλακό
Εσωτερικό βιβλίου Έγχρωμο
Συνοδευτικό Υλικό Όχι
Κωδικός στον Εύδοξο 77112319
-
+

Κανονική Τιμή: 35,00 €

Special Price 28,00 €

 

Σε αυτό το σύγγραμμα παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της μικροβιολογικής υγιεινής στη βιομηχανία παρασκευής τροφίμων και φαρμάκων καθώς και στοιχεία των αρμοδίων αρχών που εποπτεύουν όλο το εύρος των διαδικασιών ελέγχου.

Η ορθολογική εφαρμογή των επιβεβλημένων αρχών του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Control Point System) και η τήρηση των κανόνων της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP, Good Manufacturing Practice) επεξηγούνται εκτενώς.

Σε ειδικά κεφάλαια του βιβλίου αναφέρονται οι διαπιστευμένες μικροβιολογικές εργαστηριακές τεχνικές που θεσπίζονται βάσει των πρωτοκόλλων και της σχετικής νομοθεσίας η κανονιστικών εγκυκλίων σε Ελληνικό ,Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Στο δεύτερο μέρος αυτού του βιβλίο υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP και των κανόνων της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής(GMP).

Το βιβλίο ΥΓΙΕΙΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ  συζητά επίσης την ποιότητα και τα κριτήρια ως τον ακρογωνιαίο λίθο για τη μικροβιολογική αποδοχή των προϊόντων  και προτείνει τα μέτρα και τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται και τις επιβαλλόμενες διορθωτικές διαδικασίες σε περίπτωση διαρροής του συστήματος.

Κεφάλαιο  1: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HACCP
Κεφάλαιο  2: ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ
Κεφάλαιο  3: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Κεφάλαιο  4: ΑΠΟΒΛΗΤΑ
Κεφάλαιο  5: ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Κεφάλαιο  6: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
Κεφάλαιο  7: ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ (HACCP) ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΕΤΑ
Κεφάλαιο  8: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΧΛΑΣ
Κεφάλαιο  9: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ HACCP ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
Κεφάλαιο 10: ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΟΥ HACCP ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Κεφάλαιο 11: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Κεφάλαιο 12: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP ΣΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Περιεχόμενα contents_YGIEINH_BIOMHXANIVN_TROFIMVN.pdf
Ενδεικτικό Κεφάλαιο chapter_YGIEINH_BIOMHXANIVN_TROFIMVN.pdf
Εγγραφείτε στο site μας και κατεβάστε εντελώς Δωρεάν επιπλέον αρχεία για το συγκεκριμένο βιβλίο

Κριτικές Αναγνωστών

Δεν υπάρχουν κριτικές.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε